Jelke en rebalancing

Aanwezig zijn. Hier en nu. Dat start vaak met: even stoppen en vertragen, met je bewust worden van je ademstroom, met contact maken met je lijf.
Rebalancing bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek en aandachtige aanraking. Je leert luisteren naar jezelf, jezelf te openen en nieuwsgierig te zijn naar de ruimte, de leegte  waarin zich alles moeiteloos aandient.
Rebalancing werkt als een rustpunt in de continue  stroom van gedachten, gevoelens en ervaringen. Je leert gevoelens die zich aandienen te onderzoeken, te verwoorden en te dragen. Door het ervaren van de lichamelijke spanning kunnen  opgeslagen emoties tot het bewustzijn doordringen en verkend worden. Je leert deze spanningen te (be)grijpen waardoor je erin kunt verzachten.  Je lichaam wordt dan ook zachter en soepeler. Je gaat je vrijer en lichter voelen.  De aanrakingen tijdens een Rebalancingsessie kunnen zacht zijn en subtiel, soms diep en stevig.
Als student van de Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn laat ik je tegen een gereduceerd tarief kennismaken met deze diepgaande vorm van Lichaamswerk die je (aan)raakt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 
© Copyright - Jelke Smit